Dakreparatie en onderhoud aan uw dak in Roosendaal en omstreken

Bel ons direct!

Of het nu gaat om een groot project of om een klein project, HARRAND Dakbedekking zorgt ervoor dat iedere klus perfect gedaan wordt. We zorgen bij zowel bedrijven als bij particulieren voor een goed en duurzaam dak boven ieders hoofd dat vele jaren mee kan.

Renovatie & Reparatie

HARRAND Dakbedekking zorgt zowel bij bedrijven als particulieren voor een goed en duurzaam dak. Na inspectie van het huidige dak geven we u een uitgebreid advies. Vaak leidt dit tot regulier onderhoud en reparatie of tot een complete renovatie van het dak.


Maar wat de uitkomst van de inspectie ook is, voor verrassingen komt u nooit te staan. Onze offertes zijn open, compleet en op uw wensen gericht. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.


Wij geven u dus altijd eerst een gedegen advies over welke dakbedekking voor uw project de juiste is. Dit doen we op basis van een inspectie van de huidige bedekking, en daarvoor komen we uiteraard naar de locatie toe. Voor dit bezoek op de locatie worden wel kosten in rekening gebracht. 

Daklekkage

Een lekkage van uw dak is altijd erg vervelend. Zeker omdat ook uw woning aan de binnenkant schade oploopt. Als gevolg van water ontstaan vocht- en schimmelplekken en het is dan ook zaak een lekkage zo snel mogelijk te laten repareren.

Een daklekkage oplossen, is echter meestal geen eenvoudige klus. Vaak wordt een lekkage pas later ontdekt, als er andere schade zichtbaar wordt en in de veel gevallen is niet direct duidelijk waar de lekkage precies zit. Bij HARRAND Dakbedekking hebben we ervaring met het opsporen en herstellen van daklekkages van platte daken. 


Om in de toekomst nieuwe lekkages te voorkomen, is regelmatig preventief onderhoud van uw dak erg belangrijk want zeker bij een dak geldt: een lekkage is beter te voorkomen dan te genezen.

U kunt bij ons, als u precies weet waar de lekkage zich bevindt, direct een offerte aanvragen voor de kosten van de reparatie ervan. Wij kunnen ook ter plaatse komen kijken en daarna een offerte uitbrengen. Voor de inspectie worden dan kosten in rekening gebracht. 

Garantie & Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat u jarenlang helemaal geen omkijken hebt naar uw dak. We leveren materialen van hoge kwaliteit en uitmuntend vakmanschap. Een dak van HARRAND Dakbedekking betekent dan ook zorgeloos genieten. 

Uiteraard kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij reinigen dan jaarlijks uw dak, voeren herstellend onderhoud uit en kijken uw dak na op mogelijke (toekomstige) gebreken. Bij het onderhoud van uw dak zijn wij erop gericht dat uw dak een kwalitatief goed dak blijft. We kijken dan ook altijd naar de waterdichtheid en duurzaamheid van de dakbedekking.


Belangrijk!
Voor platte daken is preventief onderhoud essentieel voor het behoud ervan en dit preventieve onderhoud maakt dan ook deel uit van onze garantiebepalingen.

Woont u in of rondom roosendaal neem contact met ons op voor een offerte of informatie op maat